Фото без опису

Шановні жителі Демидівської громади!

Прийміть щирі вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України. В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України.

День Конституції України – це День нашої зрілості й нашої гордості, бо верховенство права, гідність і територіальна цілісність, закарбовані в Конституції – справжні, вистраждані цінності нашого народу. Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. Сьогодні, відзначаючи це державне свято, ми усвідомлюємо головний закон країни як гарантію громадського миру та згоди, як основу сильної держави, що забезпечує кожному громадянинові свободу і можливість самореалізації.

Тож з нагоди визначного державного свята від усього серця бажаю всім впевненості та сили, міцного здоров’я та щастя, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України! Нехай це свято надає усім нам сил і впевненості в завтрашньому дні, а у ваших родинах панують злагода і достаток!

 

З повагою,

Селищний голова                                                                            Сергій РАДЧЕНКО