Фото без опису

Червень  місяць - традиційна  пора випускних вечорів. Перегортаючи календар день за днем учні чекають цього дня. Випускний вечір - свято, яке буває в житті кожної людини, в ньому переплітаються одночасно радість і сум. Таке свято пройшло і в КЗ «Демидівська дитяча школа мистецтв». В цей день в школі панувала особлива святкова атмосфера - 14 випускників, 14 особистостей, 14 талановитих дітей, у гарному настрої, посміхаючись, очікували вручення Світоцтв про закінчення позашкільного мистецького закладу, а саме: Горайчук Валерія, Кравчук Юрій, Москалюк Владислав, Майдан Ірина, Якимюк Аліна, Кравчук Вікторія, Мулько Денис, Рябонець Артем,  Салецька Ірина, Смага  Василь, Чечелюк  Іван, Ярмолович Денис,  Теслюк  Павло, Катерняк Максим.

За роки навчання в школі мистецтв випускники досягли  не аби яких висот. Були учасниками всіх концертів та мистецьких заходів. Брали участь в обласних, регіональних, всеукраїнських  творчих конкурсах та фестивалях і отримували  перемоги .Свої знання та вміння вони ще раз продемонстрували , даруючи всім присутнім батькам та викладачам невеличкий концерт. Особливим моментом свята стало вручення свідоцтв про позашкільну освіту. Випускників, які мали  найкращі результати у навчанні , директор школи мистецтв Дудяк Вікторія нагородила грамотами.

Свято продовжувалося… випускники зі сльозами на очах висловлювали слова вдячності своїм наставникам –вчителям, дарували їм квіти. І якщо не всі з випускників стануть музикантами, чи  пов’яжуть свою діяльність з творчістю, ми віримо що роки навчання запам’ятаються їм  щирим оточенням, позитивним настроєм, можливістю пізнання нового.

Дорогі наші діти! Ми хочемо вам побажати, щоб все в житті вам давалося легко, всі ідеї перетворювалися на вашу реальність, а плани реалізовувалися без перешкод і труднощів. В добру путь!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису