Фото без опису

Вітаємо вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею  та Інну Полуян,  вихованку Демидівського Будинку творчості школярів з перемогою в обласному огляді-конкурсі української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА»

Відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2021 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 08, з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації жанру української естрадної пісні з 12 квітня по 28 травня 2021 року був проведений обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

У Конкурсі взяли участь учнівські колективи та окремі виконавці закладів освіти Рівненщини віком від 6 до 18 років. Цьогоріч на розгляд журі надійшло 137 електронних заявок від переможців відбіркових етапів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. Учасники конкурсу змагалися в номінаціях: «Солісти» та «Дуети, тріо, квартети, естрадні колективи».

Поважне журі конкурсу, до складу якого входили методисти НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області, керівники гуртків-методисти закладів професійної (професійно-технічної) освіти та керівник Зразкового естрадного хору «Фантазія» Рівненського Міського Будинку Культури Галина ДАВИДЮК, високо оцінили рівень виконавської майстерності учасників усіх вікових категорій.

Відповідно до рішення журі  переможцями стали ряд колективів області, серед них - вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею  (керівник Олена Карпюк) здобувши І місце у номінації  «Дуети, тріо, квартети, естрадні колективи» (II вікова категорія)  та Інна Полуян,  вихованка Демидівського Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради (керівник - Тетяна ПОГРАНИЧНА), яка зайняла І місце обласному огляді-конкурсі української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» у номінації «Солісти»  у третій (старшій) віковій категорії – від 15 до 18 років.

Також,  25 квітня 2021 року вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею (керівник Олена Карпюк) взяв участь у ІІ Всеукраїнському дистанційному вокальному конкурсі «Сонячна домінанта», який організовує уже вкотре Всеукраїнське об’єднання «Мистецький вектор»  м. Миколаїв.

Метою даного вокального конкурсу є популяризація української пісні. Тематика саме цього конкурсу була весна, народні пісні весняного обряду, сучасні пісні про весну. Колектив подав на розгляд журі пісні з репертуару гурту «Алібі» «Веснянка» і отримав Диплом I ступеня серед виконавців у своїй віковій категорії  (IV). З чим їх і вітємо!

Бажаємо нашим юним артистам нових творчих злетів та неповторних  і колоритних виступів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису