Сьогодні, 5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Це свято було започатковане ООН, його мета – привернути увагу людей до проблем довкілля, а також спонукати політиків та простих громадян в різних країнах вживати конкретних заходів щодо охорони довкілля, аби зростаюче навантаження на природні системи життєзабезпечення планети не сягнуло критичної точки.

На передодні Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, 4 червня,  відбулися толоки з наведення благоустрою у Демидівці та Хрінниках. Зокрема, у селищному парку відпочинку та дозвілля попрацювали на дитячому ігровому майданчику, де поремонтовано і пофарбовано ігрові споруди. У Хрінниках прибрали прибережну смугу водосховища уздовж дороги та пофарбували огородження. В акції взяли участь працівники Демидівської селищної ради.

Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому з такої прекрасної нагоди зробимо хоча б один крок на покращення стану довкілля. Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращання навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.