Фото без опису

Дорогі учні! Шановні батьки та вчителі!

Щиро вітаю Вас із закінченням навчального року!

Це свято – урочисте, радісне, хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає востаннє. Його дзвін відкриває нову сторінку життя, дорослого життя. Надалі Вам самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Бажаю Вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Попереду – нові вершини та нові досягнення. Щастя Вам і удачі!

По-особливому урочистий цей день і для батьків. Разом із дітьми вони пройшли роки шкільного життя, раділи успіхам, переймалися невдачами. Дорогі випускники, цінуйте їх любов і підтримку.

Для школярів останній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Шановні вчителі, дякую за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю Вам життєвих сил і натхнення, щоб вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець.

Вітаю усіх з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

 

З повагою,

селищний голова                                                         Сергій РАДЧЕНКО