Фото без опису

У п’ятницю, 28 травня, у смт Смига зустрілись представники молодіжних рад Дубенського району. На кілька годин місцева бібліотека стала центром обговорення проблем, що найбільше турбують молодь у місцевих громадах. У заході взяла участь і делегація з Демидівки: нашу молодь представляли Сергій Щербатюк, Вікторія Березюк, Олена Сунічук, Олександра Цимбалюк та Юрій Харчук.

Такий захід для молодіжних консультативно-дорадчих органів Дубенського району проходить уперше. Його ініціатори – місцевий осередок руху Будуємо Україну Разом (БУР) та Смизька селищна рада.

Під час Форуму відбулися презентації кращих практик роботи з молоддю у Дубенському районі, учасники презентували свої ідеї для реалізації спільно з іншими громадами, обмінялися власним досвідом діяльності.

Голова Молодіжної ради при Демидівській селищній раді Сергій Щербатюк поділився досвідом створення молодіжної ради, розповів про останні реалізовані проєкти та ініціативи.

Практичною частиною Форуму став воркшоп «Точки болю молодіжних рад», завдяки якому учасники напрацювали базу для створення спільного освітнього проєкту для молодіжних депутатів Дубенського району. На меті – допомогти новоствореним консультаційно-дорадчим органам залучати молодь до участі в заходах та прийнятті рішень на місцевому рівні.

На завершення відбулося підписання меморандуму про співпрацю між молодіжними радами району, під документом поставили свої підписи представники Дубна, Демидівки, Смиги і Тараканова. Учасники домовилися про продовження співпраці та об’єднання зусиль у сфері реалізації молодіжної політики у громадах.

Висловлюємо подяку селищному голові Сергію Радченку за сприяння у організації поїздки!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису