Фото без опису

ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

інформує:

 

 26.05.2021 об 11:30 год у приміщенні Демидівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області проведено заняття з працівниками Демидівської селищної ради Рівненської області які відповідальні за виконання кримінального покарання у вигляді громадських робіт, адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт, адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

Працівникам громади роз’яснено специфіку виконання вищезазначених судових рішень, надано інформацію про дії відповідальних осіб у разі ухилення правопорушників від покарання чи стягнення.

Ознайомлено з обов’язками власників підприємств при виконанні вироків та постанов даного виду покарань або стягнень, також наголошено про відповідальність посадових осіб за неналежне виконання рішення суду.

Після наданої інформації обговорено проблемні питання та надано відповіді на них щодо виконання покарання у виді громадських робіт та стягнення у виді громадських робіт та суспільно корисних робіт.

 

Важливо! Громадські роботи – це роботи які виконують правопорушники за місцем проживання безоплатно!

 

Суспільно корисні роботи – відносно новий вид стягнення. Призначається судом особам, у яких виникла заборгованість по сплаті аліментів більше ніж пів року. Суспільно корисні роботи оплачують підприємства, установи, організації за виконані роботи за місцем проживання правопорушників. Перелік об’єктів затверджується на виконавчому комітеті громади на поточний рік. За ухилення правопорушниками від суспільно корисних робіт передбачена кримінальна відповідальнісь.

 

 

Начальник Демидівського РС

філії ДУ «Центр пробіції»

у Рівненській області

капітан внутрішньої служби                                                             Володимир ФЕДІНЧИК

Фото без опису