Фото без опису

Досвід Демидівської громади презентовано на онлайн-марафоні гарних практик відкритого врядування

 

В рамках Тижня відкритого врядування Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи спільно з Асоціацією міст України 19 травня провів онлайн-марафон гарних практик органів місцевого самоврядування України.

Представники органів місцевого самоврядування ознайомилися з досвідом своїх колег та поділилися напрацюваннями у впровадженні місцевих програм та цифрових рішень для залучення громадян (приклади були відібрані за результатами опитування, яке провела АМУ, та пропозицій, отриманих АМУ від громад).

Досвідом Демидівської селищної ради у напрямку залучення молоді та найменш представлених груп до врядування та процесів прийняття рішень поділився заступник начальника відділу з проєктної роботи відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності селищної ради Сергій Щербатюк. За останні 4 роки зроблено чимало – реалізовано ряд молодіжних проєктів та ініціатив, створено молодіжну раду як консультативно-дорадчий орган при селищній раді, регулярно проводяться різні активності та події за ініціативи активної молоді. Незважаючи на COVID-19, минулого року вдалося втілити заплановані заходи та реалізувати проєкт зі створення молодіжного центру «Вільний простір» за підтримки Управління молоді та спорту Рівненської ОДА.

Переглянути відеозапис заходу можна на Youtube https://www.youtube.com/watch?v=sqqd2iR572M

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису