Фото без опису

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Сьогодні, 20 травня 2021 року, в смт Демидівка було гамірно і весело. Центральними вулицями селища пройшов парад вишиванок. Працівниками КЗ «Будинок культури» було проведено чудовий концерт, на якому свої художні номери представили Ріта Іванова, Аня Хмілюк, Віра Бакун, Олеся Кривіцька, народний ансамбль «Берегиня». Учні опорного закладу Демидівського ліцею влаштували флешмоб «Я люблю вишиванку».

У цей день жителі Демидівської громади мали можливість масово долучитися до українців всього світу і одягнути вишиванку на роботу, в школу чи садочок, щоб продемонструвати свою національну єдність та самобутність.

Одягаючи свою вишиванку, ми демонструємо не лише її красу й унікальність, але й засвідчуємо нашу єдність та приналежність до славної української культурної традиції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису