Щороку  у травні коли в блакиті неба дзвенить пташиний спів, коли у трави і у квіти вбирається земля, після Великодніх дзвонів із весняним подихом приходять до нас найпрекрасніші зі свят, свято Матері та Міжнародний день сім’ї. З цієї нагоди 14 травня 2021 року в  Демидівському КЗ «Будинок культури»  проведено  концертну програму «Мамо, будь завжди зі мною поруч» .   

З вітальною промовою, найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя до присутніх звернувся селищний голова Сергій Радченко. Адже для кожного з нас найголовнішою була, є і буде мати. Кожен з нас від дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме, незважаючи ні на що. Тож, цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку та сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина. – зауважив Сергій Іванович.

На урочистостях привітали закордонних гостей з Республіки Польща, які прибули до нас з робочим візитом для  розвитку українсько-польських відносин та налагодження міжнародної співпраці.

Сьогодні, всі присутні мали змогу отримати задоволення від чудової концертної програми за участю талановитих виконавців, а саме:  вихованки Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради Інни Полуян, учениці комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Демидівської селищної ради Олесі Кривіцької, дуету у складі учениць комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Демидівської селищної ради Анастасії Топоровської та Наталії Касянчук, Арт-студії «Креатив» опорного закладу Хрінницький ліцей, учнів опорного закладу Демидівський ліцей: Вікторії Березюк, Інни Полуян, Ольги Кисіль, Дарини Топоровської, студента РДГУ Олександра Шумельчука, учениці комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Демидівської селищної ради Варвари Сігней, учениці опорного закладу Хрінницький ліцей Карини Петрук, ансамблю «Калиновий цвіт» опорного закладу Демидівський  ліцей, народного вокального аматорського тріо «Дивоцвіт» комунального закладу «Будинок культури» Демидівської селищної ради, родини Миркевич, що виконали для наших гостей польську народну пісню «Штири милі под Варшаву», учасниці художньої самодіяльності комунального закладу «Будинок культури» Дарини Топоровської, ансамблю народних інструментів «Віночок»  комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Демидівської селищної, танцювальні колективи комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Демидівської селищної ради. Святковий концерт завершився піснею «Допоки ми ще тут живем» у виконанні Ярослава Пограничного.

Під час заходу, для всіх присутніх,  у холі Будинку культури діяла виставка творчих робіт вихованців Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради. Виставка вражає різноманітністю, багатобарвністю та майстерністю.

Мама, матінка, матуся звертаємось до найдорожчої для нас людини. Саме мама з першої хвилини нашого життя віддає нам усю свою любов до останньої  краплини. Саме її посмішка зігріває немов ласкаве сонечко. І де б ми не були, щоб не робили, та завжди матуся освітлює нам шлях своїм ніжним серцем, відданим своїй дитині.

 

Щиро дякуємо організаторам та учасникам заходу за теплу і дружню атмосферу.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису