Фото без опису

Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: “Ніхто не забутий, ніщо не забуто”. Можливість мирно жити дісталась страшною ціною мільйонів життів. Тому прийдешні покоління мають завжди пам'ятати ратний подвиг ветеранів.

07.05.2021 р. в парку  с.Пляшева, біля  пам”ятника  загиблим   воїнам – односельчанам і  визволителям  села  в роки   Великої  Вітчизняної  війни відбувся  мітинг з нагоди  Дня   пам”яті  та примирення і 76 –ї річниці Перемоги над нацизмом у  Другій світовій війні.

В мітингу  прийняли участь  учні  та вчителі  Пляшевського  ліцею ,  актив клубу , жителі с. Пляшева.

Протоієрей о. Олег, священник Свято-Георгіївського храму на «Козацьких могилах» відслужив поминальний молебень за загиблими односельцями та невинно убієнними під час Другої світової війни.

На мітингу  виступив  директор ліцею, вчитель історії  Ремесник  П.А., який прониклими, хвилюючими словами доніс  до присутніх священну пам’ять про героїв, що полягли на фронтах  Другої світової війни. Ми у вічному боргу перед тими хто віддав своє життя в боротьбі за Перемогу, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю…

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанувала тих, хто віддав молодість, життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі, поклали квіти до пам”ятника загиблим   воїнам – односельчанам і  визволителям  села  в роки   Великої  Вітчизняної.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису