Фото без опису

7 травня в смт Демидівка, біля пам'ятника Невідомому Солдату та братської могили, відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вшанували подвиг полеглих воїнів, які пройшли горнило війни і подарували людству мир і спокій - голова Дубенської районної державної адміністрації Всеволод Пекарський, селищний голова Сергій Радченко, громадськість селища, представники ЗМІ.

Поминальну панахиду відслужили отці Демидівського Благочиння ПЦУ.

З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Сергій Радченко, підкресливши, що в цей день ми відчуваємо радість і гордість, біль та смуток. Сьогодні ми вклоняємося світлій пам’яті ветеранів і говоримо слова подяки тим славетним героям, які серед нас. День Перемоги – це не просто свято, це перш за все героїчна історія нашого народу. Для того, щоб вистояти у двобої з ворогом і перемогти його у війні, нашим солдатам потрібні були звитяга, терпіння, бажання очистити свою землю від чужинців і велика віра. Цього ми потребуємо і нині.

Під час дійства звучали патріотичні пісні у виконанні працівників КЗ “Будинку культури” Демидівської селищної ради, вірш реквієм у виконанні учениці опорного закладу Демидівського ліцею Дарини Топоровської.

Щира вдячність і уклін ветеранам за безсмертний подвиг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису