Фото без опису

Оголошення

про проведення конкурсу на посаду керівника

опорного закладу Хрінницького ліцею Демидівської селищної ради Рівненської області

 

1. Найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти:

опорний заклад Хрінницький ліцей Демидівської селищної ради Рівненської області, 35220, Рівненська область, Демидівський район, с.Хрінники, вул. І.Франка, 52.

 

2. Найменування посади та умови оплати праці:

Директор

Посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями, надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.

 

3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» :

 

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

4. Перелік документів для участі в конкурсі:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України „Про захист персональних даних“;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • фотокартку розміром 4х6 см;
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), підвищення кваліфікації;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти в короткостроковій (строком на два роки) та довгостроковій (строком на шість років) перспективах, у яких повинні бути чітко відображені заходи, що вживатимуться претендентом для підвищення ефективності діяльності закладу освіти.

За бажанням претенденти можуть подавати  інші документи, які підтверджуватимуть  її  професійні та/або моральні якості.

 

Документи приймаються з 19 квітня до 14 травня 2021року за адресою: вул. Миру 21, смт Демидівка, Дубенського району, Рівненської  області.

 

5. Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи проведення та тривалість:

Конкурс відбудеться 10 червня 2021 року за адресою вул.Миру 21, смт Демидівка, Дубенського району, Рівненської  області.

 

Конкурсний відбір складається з етапів:

- прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;

- оприлюднення оголошення про проведення конкурсу 16 квітня 2021року ;

- прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі з 19 квітня по 14 травня 2021року

- перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам; допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі з 17 по 21 травня 2021року;

- ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу з 24 по 28 травня 2021року;

- проведення конкурсного відбору (10 червня 2021року);

- визначення переможця та оприлюднення результатів конкурсу (до 14 червня 2021року).

 

6. Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи уповноваженої надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі:

 

Полотило Людмила Володимирівна  тел - 0972629185, ел.пошта dem.osvita@ukr.net