Фото без опису

Кубок Дубенського району - 2021 1/8 фіналу ФК "Темп" (ВЕРБА) - ФК "Стир" (ДЕМИДІВКА) 1:4 (0:0). 
Голи: 0:1 (В. Сімухов), 0:2 О. Фенюк (з пенальті), 0:3 (І. Бакалейко), 1:4 ( С. Цимбалюк м5олодший). 
Склад: В.Приймак - А. Панчина (Р. Якимюк), І. Костюкевич, В. Колесник(К)(С.Дацюк), Р. Карп'юк (А. Білецький), -  М.Волянюк, В.Євтухов (В.Олійчук), А. Місюкевич, (С. Цимбалюк старший), І. Гулян (І. Бакалейко), О. Фенюк - В. Сімухов (С. Цимбалюк молодший). 
На перерву команди пішли за рахунку 0:0, незважаючи на перевагу гостей. Стовідсотковий гольовий момент аби відкрити рахунок мав М. Волянюк. Згодом трішки забракло влучності В. Сімухову, після подачі кутового не влучає у ворота А. Місюкевич. 
В другому таймі оборона вербівчан таки дала збій. Голи Сімухова та О. Фенюка з пенальті зняли питання переможця матчу. Третій м'яч у ворота господарів залетів після масованої атаки "Стира" в якій І. Бакалейко виявився влучнішим за своїх партнерів та зробив рахунок 0:3. Четвертий м'яч і крапку в протистоянні поставив С. Цимбалюк молодший, вміло відгукнувшись на прострільну передачу партнера з флангу. 
Отже, в підсумку велика ігрова та територіальна перевага демидівчан на протязі всього матчу вилилася у чотири забиті м'ячі, перемогу та вихід у наступний раунд.

Далі буде...