09 квітня 2021 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Демидівської селищної ради. У нараді взяли участь Демидівський селищний голова Сергій Радченко, начальник Демидівського РС ГУ ДСНС України у Рівненській області Віктор Кісільчук, начальник відділу освіти та гуманітарної роботи Олена Грицюта, начальник служби у справах дітей Демидівської селищної ради Майя Чечелюк, головний спеціаліст з питань енергоменеджменту відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради  Тарас Гачевський, працівники  відділу освіти та гуманітарної роботи.

На нараді було розглянуто актуальні питання щодо діяльності закладів освіти: посилення відповідальності за організацію безпечного та якісного харчування дітей, проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації, участі школярів у конкурсах та змаганнях, проходження медичного огляду учасників освітнього процесу, впровадження електронних журналів та щоденників,  функціонування сайтів закладів.

Значна увага була приділена  питанням організації інклюзивного навчання, розроблення стратегій розвитку закладів освіти, розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти, дотримання правил протипожежної безпеки у закладах освіти та завершення опалювального сезону 2020-2021  років.

 

На нараді було також порушено питання реалізації на території Демидівської ТГ державної політики з питань соціального захисту дітей.

 

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.