Фото без опису

У рамках відзначення Міжнародного дня лісу 19 березня 2021р., вихованцями учнівського лісництва «Діброва» ДП «Млинівський лісгосп, проведено низку заходів спрямованих на поглиблення еколого-лісівничої освіти підростаючого покоління. Виховними заходами були охоплені юні лісівники 9-11 класів та наймолодші учні 1-2 класів Вовковиївського ліцею.

Було організовано виставку малюнків «Я люблю ліс», читання віршів про ліс, проведено дидактичні ігри "Хто у лісі живе? Що у лісі росте", переглянуто казки «Куди подівся ліс», «Повернення лісу», «Лісовий етикет», майстер-клас із виготовлення шпаківень та годівничок, розвішування шпаківень.

Ліс” – це не тількилегені планети, а й середовище проживання третьої частини всіх видів рослин, тварин і грибів, що існують на Землі. Без лісу вмирають водоймирічки, ставки, озера, цілющі криниці, мінеральні джерела світ перетворюється на пустелю. Тож, бережімо ліс та примножуймо його безцінні зелені багатства! Адже немає величнішого і світлішого на землі, як мелодія лісу!

І дійсно, що майбутнє лісуу наших руках!

Фото без описуФото без опису