Фото без описуНам не треба війни, не треба -

Ми за спокій і мир на Землі,

Щоб не коршаки в чистому небі,

А космічні пливли кораблі

 

17 березня 2021 року біля пам’ятника Невідомому солдату та братської могили працівниками КЗ "Будинок культури" проведено мітинг з нагоди 77-ї річниці з Дня визволення селища Демидівки від німецько-фашистських загарбників.

Поминальну панахиду відслужив Благочинний Демидівського благочиння ПЦУ Василь Іваник.

Для кожного з нас річниця визволення – це завжди світлі почуття і водночас незмовкаючі дзвони пам'яті, що б'ють у людські серця. Радість і сльози, біль і надія - все переплелося в одному слові ВИЗВОЛЕННЯ.

Селищний голова Сергій Радченко звернувся до присутніх та нагадав про  події тих часів, зазначивши про особливі заслуги ветеранів,  котрі захищали нашу землю від німецько-фашистських загарбників. Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників.

В ході заходу прочитано вірш "Нам не треба війни, не треба" учасницею художньої самодіяльності КЗ "Будинок культури" Катериною Касянчук, покладено квіти до пам’ятника Невідомому солдату та братської могили, вшановано хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.

 

Шановні ветерани, низько вклоняємося Вам за мир і свободу. Кожен з Вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму. Шановні переможці, Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного Вам здоров’я, довгих років життя, мирного неба над головою, любові та уваги рідних і близьких.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису