За даними Міністерства охорони здоров’я України розпочалася третя хвиля коронавірусної хвороби. У зв’язку з цим Демидівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області посилює інформаційно-роз’яснювальну роботу та проведення перевірок з питань дотримання протиепідемічних заходів в період карантину, об’єктів торгівлі продовольчої та непродовольчої групи товарів, ринку, громадського харчування, салонами краси, перукарнями, закладами стоматологічної допомоги, закладами освіти, соціального захисту населення тощо, стосовно поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) на території зони обслуговування.
Також звертаємо увагу до суб’єктів господарювання на неухильне дотримання працівниками та відвідувачами закладів вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних вимог на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.
Попереджаємо, що керівник закладу господарювання несе відповідальність щодо дотримання вимог постанов, збереження власного здоров’я та здоров’я своїх працівників і відвідувачів.
У разі встановлення фактів порушення тимчасових обмежувальних протиепідемічних заходів, до відповідальних осіб буде застосовано заходи адміністративного впливу.