14 березня в місті Рівне відбувся обласний огляд-конкурс мистецьких шкіл серед окремих виконавців по класу бандури. КЗ «Демидівську дитячу школу мистецтв» представили чотири учасники, а саме: Касянчук Наталія, Салецька Ірина - викладач Краснюк Оксана Юріївна; Сігней Варвара та Стратулат Христина – клас викладача Бобрук Мар’яна Анатоліївна. Учениці школи брали участь у двох номінаціях - бандурист-інструменталіст та бандурист-вокаліст. В конкурсі взяли участь вихованці 37 шкіл мистецтв Рівненщини. До членів журі входили спеціалісти вищої категорії, викладачі Рівненського музичного училища та РДГУ.
За результатами конкурсу наші учасники нагороджені дипломами, а саме: Касянчук Наталія – диплом I ступеня, Сігней Варвара та Салецька Ірина – дипломи II ступеня, Стратулат Христина диплом III ступеня.
Також виражаємо слова вдячності за підтримку та організацію транспорту для поїздки в місто Рівне голові Демидівської селищної громади Радченко Сергію Івановичу та начальнику відділу освіти та гуманітарної роботи Грицюті Олені Григорівні, які не стали осторонь наших проблем, а допомогли швидко їх вирішити. Віримо що спільними зусиллями та взаєморозумінням ми досягнемо ще кращих результатів!