Фото без опису

Напередодні жіночого свята у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради відчувалась атмосфера родинного затишного свята та радості. Слова вдячності за самовіданну працю, велике терпіння, витримку в доланні життєвих трудностей та мистецтво завжди залишатись жінкою висловив заступник селищного голови Анатолій Бондар. Кожній представниці найкращої половини проживаючих та працюючих у відділенні він вручив квіти.

Зі словами ніжності звернулась до проживаючих у відділенні директор КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради Іванна Павлюк. Вона подякувала керівництву громади за постійне сприяння та підтримку. Побажала усім міцного здоров’я, добробуту та успіху.

Неймовірно чудовий настрій своїми колоритними виступами присутнім дарував колектив КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради.

Завершилось свято чуттєвим виконанням українських пісень колективом проживаючих у відділенні, які зворушили присутніх своїм завзяттям, життєрадісною вдачею та добротою.

Увесь колектив   будинку  пристарілих та  його мешканці щиро вдячні за людське ставлення, за постійне піклування про чужий біль та здоров’я.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису