Фото без опису

Конкурс дитячих малюнків

на протипожежну та техногенну тематику

 

З метою залучення дітей різного віку до вивчення  та популяризації правил пожежної й техногенної  безпеки, формування у них громадського світогляду і громадської позиції в цих питаннях, культури безпеки життєдіяльності  проведено 1-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику (далі конкурс).

До складу журі увійшли в.о. начальника відділу освіти та гуманітарної роботи Олег Гусаревич, начальник Демидівського       РС ГУ ДСНС України у Рівненській області Віктор Кісільчук, головний редактор газети «Вісник Демидівщини» Людмила Мулько, викладач КЗ «Демидівська дитяча школа мистецтв» Оксана Маліновська та вчитель опорного закладу Демидівського ліцею Юрій Скоропадський.

Роботи  оцінювали за такими критеріями як змістовність, оригінальність ідеї, художній рівень, майстерність виконання та використані матеріали.

Найактивнішими учасниками конкурсу стали вихованці Демидівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» та учні Рудківської гімназії.

Слід зазначити, що усі малюнки варті уваги та являють собою чудові витвори мистецтва, незалежно від майстерності та віку виконавця.

Члени журі оцінили роботи та визначали переможців для участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису