Фото без опису

Сьогодні, 01 березня 2021 року під головуванням селищного голови Сергія Радченка відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів та комунальних організацій.

На початку апаратної наради Сергій Іванович привітав начальника відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради Наталію Левшенюк, начальника відділу містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради Вадима Шеремету, начальника відділу організації надання адміністративних послуг Демидівської селищної ради Олену Максимюк, заступника начальника відділу освіти та гуманітарної роботи Людмилу Полотило  з успішним початком роботи в Демидівській селищній раді.

В ході наради усі керівники управлінь, відділів, служб стисло доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи, озвучили найнагальніші проблеми. Проаналізували поточний стан справ у громаді та визначили коло головних завдань на найближчий період.

За результатами наради селищний голова дав ряд доручень та встановив терміни їх виконання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису