Ти себе Українкою звала….

Фото без опису

Ні! Я жива! Я буду вічно жити!

Я в серці маю те, що не вмирає…

25 лютого 2021 року  вихованці  Демидівського Будинку творчості школярів взяли участь у святкуванні 150-ї  річниці від дня народження Лесі Українки.

Під час літературної мандрівки «На шлях я вийшла  ранньою весною» діти уважно слухали розповідь  та дізналися багато цікавих фактів про життя та творчість Лесі Українки. Гуртківців просто вразила мужність й незламність цієї письменниці у боротьбі з 30-річною хворобою.

Дітей цікавило все: якою була Леся в дитячі роки, коли і де написала перший вірш, чому взяла псевдонім Українка, як боролася з важкою недугою. А ще наші вихованці переглянули цікавий та пізнавальний фільм «Леся Українка». Щоб перевірити свої знання діти розгадували кросворди і філворди на тему: «Життя і творчість Лесі Українки».

Про Лесю Українку можна багато цікавого розповісти і дізнатися. Бо її життя – героїчна легенда, і її творила вона, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію. Тож знаймо про неї, гордімось нею, берімо все найкраще від неї!!!

 

Іванна Ковальчук,

культорганізатор Демидівського Будинку

творчості школярів

Фото без опису