Фото без опису

З метою інноваційних напрацювань педагогічних працівників, поширення їх творчих досягнень, пошуку ефективних шляхів удосконалення освітнього процесу, вироблення стратегій і уточнення шляхів інноваційного розвитку освіти Демидівщини проведено І тур ХVІІІ   конкурсу-ярмарки педагогічної творчості у номінаціях: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Спеціальна освіта», «Фізика», «Географія», «Економіка», «Математика», «Інформатика», «Інформаційні технології в освітньому процесі», «Мистецтво».

У конкурсі взяли участь педагогічні працівники закладів освіти Демидівської селищної ради та комунальної установи «Демидівський інклюзивно-ресурсний центр».

На  І тур конкурсу-ярмарку було подано 47 методичних розробок. Експертні комісії відзначили 26 робіт, автори яких продемонстрували актуальність та оригінальність педагогічних ідей, розкрили ефективність методів і методичних прийомів, форм викладання навчального матеріалу, застосування сучасних технічних та інформаційних засобів навчання.

Дякуємо учасникам за підготовлені роботи, за активність та бажання поділитися напрацюваннями з колегами. А переможцям бажаємо – успіхів на обласному етапі конкурсу-ярмарку!

Фото без описуФото без опису