Фото без опису

З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України.

Сьогодні, 14 лютого 2021 року з метою вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям в смт Демидівка відбувся мітинг.

У заході взяли участь Демидівський селищний голова Сергій Радченко,  учасники бойових дій на території інших держав, члени сімей загиблих воїнів-афганців, громада селища.

Поминальну панахиду відслужили Благочинний Демидівського благочиння ПЦУ  Василь Іваник та священнослужитель храму Івана Богослова ПЦУ смт Демидівка Євгеній Іваник.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, а також поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам загиблим в Афганістані.

Зі словами вдячності за героїчний подвиг до присутніх звернувся селищний голова Сергій Радченко,  бажаючи усім міцного здоров’я, миру та злагоди.

Афганістан… У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила тисячі молодих життів, понівечила долі.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих, вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису