Фото без опису

Інформація щодо порядку отримання погодження на роботу об’єкта торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг

 

Порядок отримання погоджень на встановлення режимів роботи регламентується рішенням виконавчого комітету Демидівської селищної ради від 09.07.2019 р. № 196 «Про затвердження Положення про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства і сфери послуг Демидівської селищної ради».

При видачі погоджень на встановлення режимів роботи об'єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг подається заява згідно встановленої форми та наступні документи:

 

Для юридичних осіб

Для фізичних осіб-підприємців

  • копія статуту або положення;
  • копії інших установчих документів (свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, витягу та довідки з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України тощо);
  • документ, що підтверджує повноваження заявника, що представляє інтереси юридичної особи

 

  • копія виписки (витягу) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • копія документа, що підтверджує право користування приміщенням (свідоцтво на право власності, договір оренди (суборенди) тощо);
  • копія ліцензій на здійснення певних видів діяльності (щодо видів діяльності, які підлягають ліцензуванню);
  • копія угоди із спеціалізованим підприємством на вивезення твердих побутових відходів;
  • копія паспорта та довідки про присвоєння ІПН;
  • копія свідоцтва про сплату єдиного податку (при загальній системі оподаткування необхідна сплата за відкриття торгової точки в залежності від площі);
  • копія правовстановчих документів на земельну ділянку (свідоцтво на право власності, договір оренди, акт на постійне користування, акт на право власності).

 

Бланк заяви 

Зразок заповнення заяви 

Всі документи подаються до загального відділу Демидівської селищної ради, розгляд заяви та поданих до неї документів здійснюється відділом економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради.

Підставами для відмови в погодженні режиму роботи об’єкта торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг є:

- виявлення недостовірних  відомостей, наданих у документах.

- подання неповного переліку документів.

- наявність документально підтверджених порушень вимог чинного законодавства щодо порядку здійснення господарської діяльності, режиму роботи, санітарних норм, інших вимог під час роботи об’єкта.

У разі відсутності обґрунтованих зауважень щодо роботи об’єкта торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради готує проєкт рішення про встановлення режиму роботи об’єкта на розгляд виконавчого комітету селищної ради.

Режим роботи об’єкта вважається встановленим з дня набрання чинності рішення виконавчого комітету селищної ради і діє до зміни суб’єкта господарювання, припинення  господарської діяльності тощо, крім випадків скасування встановленого режиму роботи виконавчим комітетом селищної ради.