Фото без опису

Погіршення погодних умов!

11 лютого на території Рівненської області очікується ускладнення погодних умов: значний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах ожеледиця та снігові замети (1 рівень небезпечності, жовтий), вдень очікуються пориви  північно-східного вітру 15-20 м/с, температура повітря – вночі 8-10º, вдень 5-7º морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих ділянках доріг  – припинення руху автотранспорту.

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території громади, пов’язаних із сильним снігопадом та зниженням температури повітря, з метою недопущення травмування людей, виконавчий комітет Демидівської селищної ради звертається до мешканців територіальної громади із проханням бути обережними, дотримуватися правил безпечної поведінки. Звертаємося до керівників підприємств, установ і організацій, підприємців, а також мешканців приватних домогосподарств з проханням терміново організувати постійну роботу по своєчасному прибиранню снігу та льоду на прилеглих територіях, особливо на східцях і тротуарах.

При значному погіршенні погодних умов рекомендуємо водіям по можливості, взагалі утримуватися від поїздок на власному транспорті. А тим, хто сів за кермо - бути максимально уважними, не залишати авто біля проїжджої частини та не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

Фото без описуФото без опису