Фото без опису

ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР

ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ

«ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ»

У РІВНЕНСЬКІ ОБЛАСТІ

 

інформує:

 

10.02.2021 року о 10:00 годині у приміщенні Демидівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області відбулась робоча зустріч начальника сектору пробації Володимира Федінчика з директором КЗ «Добробут» Демидівської селищної ради Володимиром Козубом.

На сесії Демидівської селищної ради яка відбулась 04.02.2021 року прийнята цільова «Програма організації суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних  робіт на 2021 – 2023 роки».

Рішенням виконавчого комітету Демидівської селищної ради від 05.02.2021 року визначено комунальний заклад «Добробут» та комунальний заклад «Турбота» об’єктами, на яких особи відбуватимуть адміністративне стягнення у 2021 році.

Мета зустрічі – опрацювання алгоритму спільних дій для належного відбування правопорушниками в КЗ «Добробут» стягнень у виді суспільно корисних робіт призначених судом.

Начальник сектору пробації ознайомив директора КЗ «Добробут» з порядком та умовами відбування даного стягнення правопорушниками, обов’язками власника підприємства при виконанні адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, а також наголошено на контролі виконання рішень суду зі сторони служби пробації.

Домовлено скеровувати правопорушників до КЗ «Добробут» для належного оформлення та в подальшому відбування суспільно корисних робіт.

 

 

Начальник сектору

капітан внутрішньої служби                                                       Володимир ФЕДІНЧИК

 

10.02.2021

Фото без опису