Фото без опису

Демидівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

Начальника відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради;

Начальника відділу містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради;

Заступника начальника відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради;

Головного спеціаліста з питань публічних закупівель відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради;

Головного спеціаліста ІТ відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради;

Головного спеціаліста з питань соціального захисту апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради;

Провідного спеціаліста загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради (6 штатних посад).

 

Вимоги до кандидатів на посади начальника відділу, заступника начальника відділу: повинен знати  Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні""Про службу в органах місцевого самоврядування""Про державну службу""Про запобігання корупції" та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; основи регіонального управління, економіки та управління персоналом; інструкцію з діловодства Демидівської селищної ради; основи психології, економіки, фінансів; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері. Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Вимоги до кандидатів на посади головного спеціаліста, провідного спеціаліста: повинен знати Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, реалізації визначених повноважень; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства Демидівської селищної ради; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері. Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздруковану з офіційного веб-сайту, через особистий кабінет, у паперовому вигляді. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із установленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та  проходження даної служби;

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

копію документа, який посвідчує особу;

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності);

копію документу про повну загальну середню освіту (з додатком), для засвідчення та підтвердження факту вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою (с.10 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: 35200, вул. Миру, 19, смт Демидівка Рівненської області, контактний телефон (03637) 6-24-88  (відділ організаційно-кадрової роботи).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається головою конкурсної комісії за вищевказаною адресою.