Фото без опису

20 січня 2021 року у в залі засідань Демидівської селищної ради відбулася нарада за участі селищного голови Сергія Радченка, заступника селищного голови Анатолія Бондара, керівників відділів селищної ради та заступника директора Рівненського інформаційного комп’ютерного центру Олександра Терещенка, щодо цифровізації та взаємодії з громадою.

Олександр Терещенко представив актуальну інформацію у формі презентації “Цифровізація Рівненської області”. Після презентації відбулось активне обговорення отриманої інформації, зокрема про можливості залучення фахівців CDTO.

Щоб пришвидшити цифрову трансформацію регіонів, Міністерство цифрової трансформації України оцифровує дані та налагоджує взаємодію між державними реєстрами, що дозволить запровадити більше послуг онлайн. Також міністерство запускає у 2021 році державну програму “Інтернет-субвенція”, за допомогою якої можна буде під'єднати до інтернету віддалені села. Крім цього, Міністерство цифрової трансформації України сприяє зростанню рівня цифрової грамотності у громадян на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта, де розміщено у безкоштовному доступі 36 освітніх серіалів за участі експертів і селебріті. 

Фото без описуФото без опису