Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради оголошує конкурс на посади педагогічних працівників КУ «Демидівський ІРЦ» Демидівської селищної ради Рівненської області:

  • вчительреабілітолог;
  • вчительдефектолог (тифлопедагог);
  • вчительдефектолог (сурдопедагог);
  • вчительдефектолог (олігофренопедагог).

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, освіта вища, не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного  рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія» за спеціалізацією сурдопедагога, олігофренопедагога, тифлопедагога, «Фізичне виховання» (лікувальна фізкультура), стаж роботи не менше трьох років за фахом, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії (особисто або поштою) такі документи:

- копію паспорта громадянина України,

- письмову заяву про участь у конкурсі,

- резюме у довільній формі,

- копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня,

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи приймаються протягом 20-ти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: 35200, вул. Миру, 21, смт Демидівка Демидівського району Рівненської області (Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається головою конкурсної комісії за вищевказаною адресою.

Місцезнаходження КУ «Демидівський інклюзивно-ресурсний центр» Демидівської селищної ради Рівненської області: 35200, Рівненська область, Демидівський район, смт. Демидівка, вул.. Б.Хмельницького, 10.