Фото без опису

Сьогодні, 29 грудня, селищний голова Сергій Радченко відвідав відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради. Під час зустрічі селищний голова оглянув  приміщення, поспілкувався  з  його мешканцями. Приємно було спостерігати за тим, як піднявся настрій  на обличчях присутніх, коли вони почули слова привітань від селищного голови та гарне милозвучне звучання колядок від колективу КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради. У своїх вітаннях Сергій Іванович висловив щиру повагу, глибоку вдячність людям поважного віку та побажав  їм міцного здоров’я і довголіття, вручивши мешканцям подарунки й солодощі. Жителі цього будинку тепло із посмішкою зустріли гостей. Директор КЗ «Турбота» Іванна Павлюк зазначила, що ця маленька, але досить важлива подія принесла максимум задоволення для цих людей.
У кожної людини, що опинилася у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, своя історія, сумна і непроста. Але сьогодні вони на кілька миттєвостей змогли забути про свої біди й хвороби та просто пораділи привітанням, подарункам та колядками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису