Благодійна акція «Подаруй радість дітям»

Зимові свята - це час, коли кожен з нас може стати добрішим, милосерднішим,  спробувати себе у ролі  справжнього чарівника, і, звісно, «заробити собі бал» у Господа . Напередодні дня Святого Миколая та Нового року  ми разом можемо допомогти дітям, позбавленим родинного тепла, а також хворим діткам, які  роками не покидають стіни лікарень. Комунальний заклад «Турбота»  Демидівської селищної ради проводить благодійну акцію "Подаруй радість дітям!" У рамках акції проводиться збір коштів на придбання ліків, подарунків, речей щоденного вжитку для наступних категорій маленьких громадян:

  • дітям сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах;
  • хворим  дітям;
  • дітям-сиротам;
  • дітям з інвалідністю.

Запрошуємо долучитися до благодійної акції  та спільно подарувати «цілий міх здоровя» від Святого Миколая та справжнє свято Тим, хто його найбільше потребує.

Хочеться вірити, що це залишиться назавжди у пам’яті маленьких громадян нашої держави, і, можливо, колись вони теж захочуть допомогти потребуючим. Ми прагнемо, щоб кожна дитина відчула цей святковий настрій та раділа щедрим подарункам від Святого Миколая та Господа Бога.

Щоб долучитися до акції, звертайтеся до фахівців із соціальної роботи комунального закладу «Турбота» Демидівської селищної ради за адресою: смт Демидівка, вул. Кооперативна, 4, або по телефону: 0666533179.