Фото без опису

Сьогодні, 7 грудня в комунальному закладі «Будинок культури» Демидівської селищної ради відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування.

Селищний голова Сергій Радченко привітав усіх, хто працює у сфері місцевого самоврядування з професійним святом.

«Все, що відбувається є уроком для нашого народу, і ми маємо збагнути, що тільки у єдності зможемо досягти кращого життя для всіх і кожного. І тому, саме від нашої з Вами роботи, професіоналізму, наполегливості та небайдужості залежить розвиток нашої громади та добробут кожного мешканця» наголосив селищний голова та побажав винуватцям свята міцного здоров’я, миру, злагоди в родинах, подякував за плідну та віддану працю на благо громади.

До привітань долучився голова Демидівської районної державної адміністрації Василь Доманський, який наголосив на надзвичайно важливій ролі місцевого самоврядування у системі державного управління, побажав наснаги, витримки та оптимізму.

За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами, грошовими подарунками та квітами нагороджено кращих працівників Демидівської селищної ради.

Урочистості завершились святковим концертом у виконанні творчих колективів КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису