Фото без опису

4 грудня фахівці КУ «Демидівський ІРЦ» спільно з ГО «Національна дитяча рада в Рівненській області» при Уповноваженому Президента з прав дитини організували захід присвячений Міжнародному дню людей з особливими потребами. На заході були присутні: Демидівський селищний голова Сергій Радченко, директор інституту педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Тамара Пагута, голова ГО  «Національна дитяча рада в Рівненській області» при Уповноваженому Президента з прав дитини Сергій Скоропляс, в.о. управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олег Гусаревич. Запрошені разом з селищним головою вручили діткам чудові подарунки.

Звертаючись до присутніх, селищний голова наголосив, що відзначаючи щороку Міжнародний день людей з особливими потребами, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, для них мають бути створені умови, які дадуть змогу відчути себе рівним серед рівних. Також Сергій Іванович подякував усім, хто опікується інвалідами, адже надання їм людяної підтримки й допомагаючи – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Святковий зал вирував бурхливими оплесками від виступу учнів ОЗ Демидівського ліцею, які підготували веселе свято для діток з інвалідністю і подарували хороші слова, пісні, веселі конкурси.

Присутні отримали позитивні емоції від перегляду концерту, спілкування та гостинців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису