Фото без опису

 

В рамках проєкту з покращення культури поводження з відходами придбано контейнери

 

Продовжується реалізація проєкту «Підвищення екологічної культури в громадах-учасниках міжмуніципальної співпраці шляхом запровадження збору твердих побутових відходів». Сьогодні в смт Демидівка доставлено контейнери для налагодження збору сміття в населення. За кошти ґранту з обласного бюджету закуплено 14 металевих контейнерів об’ємом 0,75 м3, 7 сітчастих контейнерів для збору ПЕТ-пляшки та 6 демонстраційних комплектів для роздільного збору. Частина обладнання буде передана нашим партнерам, а саме Бокіймівській, Боремельській та Вовковиївській сільським радам.

Слід зазначити, що проєкт має дві складові – інфраструктурну (облаштування майданчиків для збору ТПВ, придбання преса та контейнерів) та просвітницьку (поширення інформаційних буклетів про бережне ставлення до навколишнього середовища, проведення конкурсу дитячого малюнка і фотографії, встановлення стендів із правилами сортування та відповідальністю за порушення правил благоустрою, розміщення біля шкіл комплектів баків для навчання сортуванню).

 

Діяльність проводиться в рамках проєкту «Підвищення екологічної культури в громадах-учасниках міжмуніципальної співпраці шляхом запровадження збору твердих побутових відходів», що реалізовується Демидівською селищною радою у партнерстві з Бокіймівською, Боремельською та Вовковиївською сільськими радами в рамках щорічного обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад.

Фото без описуФото без опису