Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

 

Сердечно вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх,  хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Тож без Вашої підтримки і розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.  Завдяки Вам звершуються великі діяння!

Невловимою невидимою силою Ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність. Просвітницький характер Вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашої громади.

Завдяки Вашій натхненній праці наше життя стає високим, змістовним, емоційно наповненим та гармонійним.

Бажаю Вам міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай Ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

 

 

З повагою,

селищний голова                                                                                     Віктор ІЩУК