Фото без опису

Напередодні Дня захисника України – свята звитяги Українського лицарства, яке співпадає зі святом Покрови Божої Матері та Днем Українського козацтва, вихованці Демидівського ЗДО (ясла – садка) «Сонечко», взяли участь у низці заходів, які були проведені в закладі.

Хоча вихованці ЗДО ще трішки маленькі, але вони уважно слухали вихователів, коли ті розповідали їм про мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, про необхідність цінувати та берегти рідну мову, звичаї та традиції Українського народу, поважати людей, що ціною власного життя захищають нас – мирних жителів. Не оминули також у своїх розповідях нашого земляка Романа Зубчука, який трагічно загинув на Сході.

Діти залюбки бесідували зі своїми наставниками на такі теми:

  • «На варті миру» (старші групи);
  • «Як тебе не любити Україно моя» (середні групи);
  •  «Я – українець і пишаюся цим» (молодша група);

Після проведення бесід, переповнившись духом мужності, гордості за свої співвітчизників малята взялися до творчої діяльності.

Діти молодшої групи взяли участь та приклали свої рученята до клопіткої праці на тему «Квіти для захисників України».

Середні групи з радістю підхопили естафету привітань для всіх захисників України. Малята творчо працювали та демонстрували свої таланти у занятті «Я в тебе вірю, мій солдат».

Також до вітань долучилася старша група №2, створивши вітальні листівки. А старша група №1 провела комплексне заняття «Люби та знай свій рідний край, його сміливо захищай!» дошкільнята пригадали героїв – захисників та виготовили значки «Захисника України», яким приурочили пісню «Під небом України».

Сподіваємось, що проведені заходи будуть однією із цеглинок у фундаменті патріотизму, національної свідомості та гідності наших маленьких Українців.

Слава Україні!.

Героям слава!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису