Фото без опису

У рамках проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад» запрошуємо до участі у онлайн-зустрічі із дорадником щодо створення сімейних молочних ферм. Зустріч пройде у режимі Zoom-конференції 15 жовтня 2020 року о 15:00 годині.

Запрошуємо до участі осіб, зацікавлених у проєкті СМФ, потенційних та існуючих фермерів, а також тих хто просто хотів би дізнатись більше, що таке СМФ (сімейна молочна ферма).

Посилання для підключення буде опубліковане 15.10.2020 о 09:00.

Для участі у заході вам потрібен комп'ютер (настільний або ноутбук), доступ до мережі Інтернет та програма Zoom (можна безкоштовно завантажити за посиланням - https://bit.ly/zoomusinstal).

Якщо виникли запитання або потребуєте більше  детальної інформації звертайтесь: Юлія Юшкевич, менеджер Світ Громад (+380500294650, +380634118352, support@woс.org.ua)

Проєкт «Імпакт-інвестиції у розвиток громад» впроваджується ТОВ «Світ громад» – українською EdTech компанією, яка створює симуляційні освітні ігри та ігрофіковані рішення для розвитку громад та залучення. Компанії довіряють: 167 муніципалітетів, EENCE, DVV International, UNDP, IOM, DOBRE, PACT, Український фонд соціальних інвестицій, ULEAD with Europe, IREX, Eastern Partnership Civil Society Facility Project.