Фото без опису

Дорогі земляки! Шановні Захисники України!


Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем Захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності. Зі святом гідних і сильних людей.
Це свято відзначається 14 жовтня — в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва. Козацтво – велична історія і гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг. Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.
Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. Адже ми згадуємо і вшановуємо пам’ять про захисників української сувереності та цілісності держави, що загинули на Сході країни за останні шість років. Вічна їм память!
Разом з тим висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.
Бажаю українським воїнам міцного козацького здоров’я, щастя, життєвих гараздів, злагоди, миру і спокою! Нехай любов до рідного краю й людська шана надихають Вас на нові звершення у почесній і благородній справі служіння народу України!
Мирного неба над головою усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!


Слава Україні!

 

З повагою,

селищний голова                                                                            Віктор ІЩУК