Сьогодні, 9 жовтня урочисто відкрили центр «Вільний простір». Селищний голова Віктор Іщук та голова Молодіжної ради Віка Березюк спільно перерізали символічну стрічку відкриття центру. Священнослужитель храму Івана Богослова ПЦУ смт Демидівка Євгеній Іваник освятив приміщення.
Селищний голова Віктор Іщук побажав центру бути тим закладом, де постійно вирує життя. Тому, що центр «Вільний простір» має стати тим місцем, де мешканці нашої громади зможуть реалізувати свої ідеї, адже він відкритий для всіх, немає обмежень мріям та ідеям. Це локація для зустрічей і культурного дозвілля. Адже втілювати ідеї та досягати мети завжди простіше разом!
Привітала усіх присутніх начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Наталія Іщук. Вона зазначила, що центр «Вільний простір» - це простір для навчань, втілення проєктів, презентацій, майстер-класів, зустрічей та здорового відпочинку.
Велику роботу було проведено для його створення. Доклали максимум зусиль, щоб центр був сучасним, – відремонтували приміщення, закупили техніку та меблі. Сподіваємося, що тут кипітиме діяльність: ідеї, проєкти, «мозкові штурми». Дякуємо усім, хто долучився до створення закладу».
Присутні мали змогу оглянути приміщення центру та насолодитись розважальною програмою, що підготували працівники КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради.