Підписано Меморандум про співпрацю між Демидівською ОТГ та ТОВ « Світ Громад» в рамках проєкту «ІмпаСвіткт-інвестиції у  розвиток громад»

2 вересня підписано Меморандум щодо налагодження стратегічного партнерства та виконання практичних кроків між ТОВ «Світ громад» та Демидівською селищною радою в рамках реалізації проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громади», з метою спільно розробити та масштабувати програму зайнятості населення через розвиток сімейного підприємництва та туризму, яка сприятиме розвитку підприємництва, покращення бізнес-клімату та промоції громади.
Цим меморандумом сторони погодилися спільно провадити діяльність, що направлена на сприяння залученню інвестицій у пріоритетні галузі місцевої економіки та зайнятості населення, такі як сімейне підприємництво та кооперація і органічне агровиробництво та переробка.
Програма зайнятості населення через розвиток сімейного підприємництва, яку планується розробити в рамках проєкту, стане драйвером інвестування в розвиток малого місцевого бізнесу. Програма сприятиме створенню нових робочих місць та загальному росту економічної безпеки сімей.
Що отримає Демидівська ОТГ в результаті реалізації проєкту?
1 - візьме участь в практичному онлайн-навчанні з інвестування для жителів громади, розвіє страхи та популяризуватиме підхід вкладення коштів в місцевий бізнес;
2 - залучити громаду до розробки проєкту місцевої програми розвитку локального підприємництва;
3 - виявить і посилить конкурентні переваги громади для інвестування.
Демидівська об’єднана територіальна громада стала вісімнадцятою з 20 відібраних ОТГ в бізнес-турі проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад», який реалізується ТОВ «Світ Громад» на замовлення ТОВ «Укрмілкінвест».
В рамках бізнес-візиту відбулися зустрічі з головою ОТГ та практичним знайомством з громадою її бізнес-середовищем, наявними здобутками та перспективами розвитку. Після зустрічі відбулося практичне освоєння гри Світ громад.
Демидівська ОТГ в рамках проєкту отримала у користування симуляційні освітні ігри «Світ Громад» та «Моя сімейна молочна ферма» для формування високої податкової та підприємницької культури у громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису