Фото без опису

Заклади освіти Демидівської селищної ради

 готові до початку нового 2020/2021 навчального року!

 

Комісією з перевірки готовності закладів освіти Демидівської селищної ради до нового 2020/2021 навчального року було перевірено нормативно-правове, науково-методичне, кадрове та матеріально-технічне забезпечення діяльності закладів освіти.

Особливу увагу комісія звертала на створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я учнів  та вихованців. Комісією відзначено, що в усіх закладах освіти проведено поточні ремонти приміщень і споруд, опалювальних систем, водопровідних та каналізаційних мереж, харчоблоків, їдалень,  впорядковано прилеглі території, спортивні та ігрові майданчики, оновлено навчально-матеріальну базу, створено оптимальні умови для організації освітнього процесу в період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби COVID-19.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису