Фото без опису

ЗІ СВЯТОМ 1 ВЕРЕСНЯ!

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю з Днем знань – справжнім  святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Слова щирої вдячності висловлюю вам, шановні колеги, за самовіддану працю, тепло сердець та любов до дітей. Тільки від вас залежить якими стануть наші діти в майбутньому. Зичу, щоб кожний ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом. Бажаю вам мудрості, миру та злагоди, родинного затишку та людської подяки за добрі справи.

Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви ділите зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою. Цікавитесь шкільним життям своїх дітей, допомагаєте їм.

Нехай новий навчальний рік стане для всіх роком успіхів, досягнень та відкриттів, а життя виставляє лише високі оцінки.

 

Начальник управління освіти,

культури, туризму, молоді та спорту

 Демидівської селищної ради                                                                   Олена ГРИЦЮТА

Фото без опису