Фото без опису

16 серпня в селищному парку смт Демидівка відбувся перший кінопоказ під відкритим небом. Всі бажаючі мали нагоду подивитися фільм «Шахрайки», який обрали шляхом голосування в соціальних мережах Instagram.

Цей захід організований відділом культури, туризму, молоді та спорту управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради за участі Демидівської селищної ради та ГО «Сприяння розвитку села».

Кіно під відкритим небом – це ініціатива Молодіжної ради при Демидівській селищній раді.

Світові шедеври кінематографу, теплі вечори поруч з рідними людьми та новими знайомими не залишать байдужим. Кіно «просто неба» дає нагоду провести вечір на свіжому повітрі, в колі однодумців. Крім того, це чудова можливість знайомства з новими людьми. Для нас важливо, щоб жителі громади мали змогу круто відпочити та активно проводити своє дозвілля. – звернулася до присутніх начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Наталія Іщук.

Фото без опису

Перед початком заходу селищний голова Віктор Іщук звернувся до молоді, що насамперед ми прагнемо до відкритості. Наша мета — краще познайомитися з вами, побільше спілкуватися та розуміти, що для вас важливо, ваші очікування та потреби.

Фото без описуФото без опису

Після перегляду кінофільму глядачі дякували організаторам за проведення такого заходу.

Ми задоволені тим, як пройшов перший показ, було досить багато людей. Приємно, що нам не завадив навіть досить прохолодний вечір. Тому, готуйтеся і приходьте. Затишна дружня атмосфера відкритого кінотеатру під зоряним небом – таке проведення часу влітку ми дуже хотіли втілити в реальність і у нас це вийшло – зазначила Наталія Іщук.

Організатори заходу дякують молоді за активну позицію і участь у культурному житті громади.

Тож це лише початок продуктивної роботи Молодіжної ради, а всі охочі можуть долучитись до заходів!

Також слідкуйте за нашими анонсами, адже подібні заходи будуть повторюватись.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису