З метою розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, збільшення кількості громадян залучених до програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня громадянської свідомості, соціальної активності, сталого розвитку громад та запровадження екологічної культури, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» в рамках підготовки до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні запланували онлайн навчання для молоді та громадських активістів.

8 серпня 2020 року 10:30-15:00 та 10-12 серпня 18:20-21:00 буде проходити ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІДЕРСЬКА АКАДЕМІЯ «LETS DO IT UKRAINE LEADERS ACADEMY 2020». 

 

Високоповажний гість проєкту – Заступник міністра молоді та спорту України, пані Марина Попатенко

 Долучитися до академії можна в будь-якій точці планети, адже навчання проходитиме в програмі  ZOOM з прямою трансляцією на https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco. Посилання на навчальну кімнату прийде на вказану при реєстрації електронну адресу учасників за день до старту.

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА! ДИПЛОМ УЧАСНИКА ОТРИМАЄ КОЖЕН ХТО ВІДВІДАЄ ВСІ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ  (Важливо! зверніть будь ласка увагу, що форма реєстрації на 8 та 10-12 серпня РІЗНА).

І ЕТАП. 8 СЕРПНЯ 2020 РОКУ 10:30-15:00.

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://forms.gle/LdeWxvftBnX8km239 Реєстрація завершиться за 15 годин до старту занять.

ІІ ЕТАП. 10-12 СЕРПНЯ 2020 РОКУ

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://forms.gle/TcSC3f3zLz8yxjGS7 (Реєстрація завершиться за 15 годин до старту занять).

Громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух  «Let’s do it, Ukraine» - учасник загальносвітового руху  «Let’s Do It World», що об’єднує понад 21 мільйон учасників в 180 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання. Деталі на сайті: www.letsdoitukraine.org  та www.worldcleanupday.org

Долучайтесь до нас в соціальних мережах #letsdoitukraine #letsdoitworld #worldcleanupday

www.facebook.com/letsdoitukraineeco, www.instagram.com/letsdoitukraine

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!