25 червня, з нагоди Дня молоді, селищний голова Віктор Іщук привітав та вручив Подяки класному керівнику Оксані Шаблій і учням 8-А класу опорного закладу Демидівського ліцею Демидівської селищної ради Березюк Вікторії, Цимбалюк Олександрі, Масовець Анастасіі, Машті Сніжані, Хомяк Олесі, Поліщуку Романові, Стратулату Денисові, Здрілку Дмитрові за  створення креативного відеоролика на тему "Наші карантинні будні".

Начальник відділу  культури, туризму, молоді та спорту управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Наталія Іщук ознайомила молодь з проєктом «Вільний простір в Демидівській ОТГ», реалізація якого розпочалась нещодавно. Також обговорили концепцію молодіжного простору та напрямки діяльності Молодіжної ради, процес формування якої наразі активно триває.  

«Ми зацікавлені у співпраці з молоддю і будемо підтримувати їх ідеї. Адже дуже важливою для сьогодення є активна участь молоді у процесах прийняття рішень та вирішенні проблем у громаді. Молодіжна рада має важливе значення у процесі розбудови відкритого, демократичного, солідарного та квітучого суспільства», – наголосив селищний голова Віктор Іщук.

Отож запрошуємо активну молодь Демидівської селищної ради до Молодіжної ради та участі у проєктах і заходах.

Стежте за новинами  https://www.facebook.com/groups/molod.rada та заповнюйте он-лайн анкету https://goo.gl/forms/vyRkmEFZcE7J0xUo1