23 червня на території Демидівської районної державної адміністрації відбулася перша урочиста відправка 5 призовників Демидівщини на строкову військову службу до Збройних Сил України.

У зв’язку з епідемією коронавірусу, нинішня весняна призовна кампанія була перенесена на літо.

Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі.

На заході були присутні Демидівський селищний голова Віктор Іщук, голова Демидівської державної районної адміністрації Василь Доманський, заступник військового комісара Млинівського  ТЦК та СП начальник відділення рекрутінгу та комплектування Олег Менько.

Благочинний Демидівського благочиння ПЦУ Василь Іваник благословив юнаків на відповідальний та важливий етап їхнього життя – службу в лавах ЗСУ, окропив їх свяченою водою та побажав майбутнім військовослужбовцям легкого виконання свого обов’язку перед Батьківщиною та рідним народом.

Також священик передав призовникам молитовники та закликав щоби молитва супроводжувала захисників кожного дня.

До майбутніх захисників звернувся селищний голова Віктор Іщук. Він подякував хлопцям за їхній вибір, побажав призовникам з честю справитись з покладеним завданням, опанувати військову спеціальність і бути достойними захисниками України та вручив подарунки.

Вдалої служби побажали голова райдержадміністрації Василь Доманський та заступник військового комісара Млинівського  ТЦК та СП начальник відділення рекрутінгу та комплектування Олег Менько. Батьки та рідні з гордістю та любов’ю благословляли своїх синів та бажали гарної служби.