Фото без опису

З 22 червня у Демидівській об’єднаній територіальній громаді стартують Дні сталої енергії, які триватимуть до 26 червня 2020 року.

Цьогорічний захід проходить онлайн під назвою  «Поза межами кризи: чиста енергія для зеленого відновлення і зростання». Дні сталої енергії в Демидівській ОТГ присвячені відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії!

Усі події були адаптовані під умови дії обмежувальних заходів, щоб забезпечити тиждень цікавих інтерактивів та можливості поглибити знання у сфері енергоефективності.

«Демидівська селищна рада у 2018 році стала підписантом Угоди мерів та взяла на себе зобов’язання зменшити викиди СО2 на 30% до 2030 року. В рамках даної європейської ініціативи міста-підписанти зобов’язуються проводити на своїх територіях тематичні заходи «Дні сталої енергії». Це загальноєвропейський захід, який проходить у різних куточках Європи в період з травня по червень. Дні сталої енергії в нашій громаді відзначатимуть вперше. Відділ будівництва, ЖКГ, благоустрою, приватизації, комунальної власності та архітектури селищної ради та відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради спільно з партнерами підготували ряд онлайн заходів, спрямованих на комунікацію з різними цільовими аудиторіями. Головною платформою для комунікації з громадськістю буде сторінка у фейсбук Дні сталої енергії в Демидівській ОТГ та сайт Демидівської селищної ради ради», - розповів селищний голова Віктор Іщук.

Також він додав, що головною метою проведення заходу є підвищення суспільного усвідомлення ефективного споживання енергоресурсів, поінформованості населення щодо питань впровадження відновлюваних джерел енергії в рамках загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату.

Запрошуємо долучитись та підтримати загальноєвропейські заходи й інші міста та громади для можливості поділитися своїми ідеями та широкою громадськістю про активну роль у досягненні енергетичних та кліматичних цілей.

Слідкуйте за новинами та активно долучайтесь до онлайн-заходів "Дні сталої енергії в Демидівській об’єднаній територіальній громаді" на сторінці у фейсбук Дні сталої енергії в Демидівській ОТГ.

Додаткову інформацію можна отримати за тел: 03637-61842, електронною поштою: vzkg_dem_otg@i.ua.