Професія дільничного – одна з найважливіших і найвідповідальніших серед інших поліцейських професій. Наскільки професійно дільничний робить свою справу – настільки спокійніше почуваються мешканці громади.

Начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії  з правоохоронними органами Демидівської селищної ради Степан Ярош,  голова райдержадміністрації  Василь Доманський, голова районної ради Сергій Радченко, голова Боремельської сільської ради Віктор Корінь привітали дільничних офіцерів з їх професійним святом та побажали завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення.
З нагоди свята
 Степан Ярош вручив  Грамоти  від голови Демидівської селищної ради  та депутатського корпусу  за сумлінну працю, високий професіоналізм, успішне виконання своїх службових обов'язків в охороні громадського порядку - поліцейському офіцеру Демидівської громади, старшому лейтенанту поліції Петру Уяздовському та за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування Демидівської селищної ради, за активну участь в громадському житті громади, вміле керівництво сектором превенції - заступнику начальника Демидівського відділення поліції Дубенського відділення поліції ГУНП в Рівненській області, підполковникуЛеонідові Масовцеві.

Також за сумлінне виконання  службових  обов’язків, вагомий внесок  у справу боротьби  зі злочинністю  дільничним офіцерам поліції було вручено Грамоти голови Демидівської райдержадміністрації,  районної ради, Боремельської сільської ради.